2021-2022 Δράσεις Κοινωνικές Πολιτιστικές

Πρώτο βραβείο ομαδικής συμμετοχής στο «Ρόδος για τη Ζωή» 2021

Spread the love

Το σχολείο μας για 8η χρονιά στήριξε ενεργά την φιλανθρωπική προσπάθεια της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή». Χωρίς να υπάρξει εκδήλωση λόγω των μέτρων για την πανδημία, αλλά με πολλή θέληση και αγάπη, μαθητές/τριες και καθηγητές/τριες εθελοντικά έστησαν το δικό τους πάγκο στην πλατεία Κρεμαστής την ημέρα της παρέλασης για την επέτειο του ΟΧΙ αλλά και όλο τον Νοέμβριο στον χώρο του σχολείου για να ευαισθητοποιήσουν, να προωθήσουν την ιδέα  και να προμηθεύσουν όσους/όσες επιθυμούσαν με μπλουζάκια της οργάνωσης.

Βασικό κίνητρο αποτέλεσε η  στήριξη του ιδιαίτερου φετινού σκοπού. Στόχος ήταν η προσφορά μιας  θερμοκοιτίδας αεροδιακομιδών για τη μεταφορά των νεογνών για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Ρόδου και μιας πολυθρόνας χημειοθεραπείας για τις ανάγκες της ογκολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου της Ρόδου.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι/ες γιατί με την προσπάθεια μας βοηθήσαμε κι εμείς να επιτευχθεί ο στόχος της εκδήλωσης. Το σχολείο μας μέσα από τις δράσεις του διέθεσε 545 μπλουζάκια και κέρδισε το πρώτο βραβείο ομαδικής συμμετοχής.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 6 Νοεμβρίου του 2022!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *