2022-2023 Ανακοινώσεις Δράσεις Πολιτιστικές

Βράβευση του Λυκείου Κρεμαστής με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας eTwinning (eTwinnning Quality Label)

Spread the love

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την βράβευση του σχολείου μας, Γενικού Λυκείου Κρεμαστής, με την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας  e-twinning  για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε από τις καθηγήτριες Γιαννακιτσίδου Έφη, κλάδου Γερμανικών (ΠΕ08) και Καντιμοίρη Πόπη, φιλόλογο (ΠΕ02), τη σχολική χρονιά 2021-2022 με τίτλο «Δημιουργία ψηφιακού ταξιδιωτικού τοπικού χάρτη –οδηγού σε τέσσερις διαφορετικές γλώσσες», ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά.

Το e-twinning αποτελεί μια κοινότητα των σχολείων της Ευρώπης στο πλαίσιο της οποίας οι μαθητές και μαθήτριες έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν και να συνεργάζονται μέσω της χρήσης τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας. Πρόκειται, δηλαδή, για προγράμματα που ενισχύουν την αυθεντική μάθηση, τη συνεργασία, την ευρωπαϊκή διάσταση και τις νέες τεχνολογίες.

Θα θέλαμε γι’ αυτό να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την ομάδα των συνεργαζόμενων σχολείων και συγκεκριμένα το Γυμνάσιο Λ.Τ. Γαλάτιστας Χαλκιδικής, Γυμνάσιο Λ.Τ. Κομποτίου Άρτας, Γυμνάσιο Λ.Τ. Εμπορίου – Αναρράχης Κοζάνης και  το 7ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου Κρήτης, καθώς επίσης και το Διευθυντή του σχολείου μας Γρηγοριάδη Δημήτριο που στήριξε το πρόγραμμα, αλλά και το σύλλογο διδασκόντων του ΓΕΛ Κρεμαστής που διευκόλυνε το έργο. Ιδιαίτερα όμως, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στο πρόγραμμα και υπήρξαν ιδιαίτερα δημιουργικοί και συνεργάσιμοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *