2022-2023 Κοινωνικές

Δράσεις εν όψει των Χριστουγέννων

Spread the love

Τον τελευταίο μήνα το ΓΕΛ Κρεμαστής πραγματοποίησε μία σειρά εθελοντικών δράσεων με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των μαθητών με στόχο την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί στήριξαν το πρόγραμμα Make a Wish (Το Αστέρι της Ευχής), συγκεντρώνοντας 140 αστεράκια για την υλοποίηση της ευχής ενός παιδιού που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Στις 22 Δεκεμβρίου έγινε η παράδοση τροφίμων στον Πρόεδρο του Συλλόγου “Παναγία Ελεημονήτρια” κο Καταξενό Γεώργιο και στην ταμία του Συλλόγου κα Κλαδά Παρασκευή. Τα τρόφιμα θα δοθούν σε άπορες οικογένειες της περιοχής μας.

Από τις 21 έως και τις 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε Φιλανθρωπικό Bazaar στον χώρο του σχολείου και στην πλατεία της Κοινότητας με αφορμή τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Συγκεντρώθηκε ένα αρκετά αξιοσέβαστο ποσό το οποίο θα δοθεί σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παίδων “Άγιος Ανδρέας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *