2023-2024 Ανακοινώσεις

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΓΕΛ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.) έτους 2024.

Spread the love

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.), θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 19 Ιουνίου, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν μετά από την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, να προχωρήσουν αρχικά στην επεξεργασία και τελικά στην οριστική υποβολή του Μ.Δ., κατόπιν νεότερης εγκυκλίου.
Συνεπώς, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), από την Τετάρτη 19 Ιουνίου ως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση αφορά επίσης και στους τελειόφοιτους ΓΕΛ που δεν συμμετείχαν στις Πανελλαδικές, αλλά επιθυμούν να υποβάλλουν Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή στις Δημόσιες Σ.Α.Ε.Κ. (πρώην Ι.Ε.Κ.).

Αφορά επίσης σε απόφοιτους προηγούμενων ετών οι οποίοι επιθυμούν να διεκδικήσουν θέσεις με το 10%. Η συγκεκριμένη κατηγορία μπορεί να δημιουργήσει κωδικό σε οποιαδήποτε σχολική μονάδα την εξυπηρετεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να προσέρχονται με το καρτελάκι υποψηφίου ή την αστυνομική τους ταυτότητα. Αν κάποιος ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να παραστεί αυτοπροσώπως, θα πρέπει ο εκπρόσωπός του να έχει επίσημη εξουσιοδότηση για να δημιουργήσει κωδικό για λογαριασμό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *