2022-2023 Ανακοινώσεις Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Πανελλαδικές

Παραλαβή κωδικού για μηχανογραφικό – παράλληλο μηχανογραφικό

Spread the love

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 20 Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου, θα πρέπει οι υποψήφιοι που επιθυμούν να υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο για τα ΑΕΙ, και/ή παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο για τα ΙΕΚ, να προσέλθουν στη σχολική μας μονάδα για τη δημιουργία κωδικού ασφαλείας. Αυτό ισχύει και για υποψηφίους παλαιότερων ετών με την κατηγορία 10%, που υποβάλλουν μηχανογραφικό δελτίο χωρίς νέα εξέταση. 

Ο κωδικός ασφαλείας θα χρησιμοποιηθεί αργότερα για την υποβολή του μηχανογραφικού/παράλληλου μηχανογραφικού δελτίου. Η δημιουργία του κωδικού πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο από τον ίδιο τον υποψήφιο, ο οποίος οφείλει να προσέλθει αυτοπροσώπως και με τα αναγκαία έγγραφα πιστοποίησης της ταυτότητάς του. Αν ο/η υποψήφιος/α επιθυμεί μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο πρόσωπο για να παραλάβει τους κωδικούς του/της.  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παράλληλο μηχανογραφικό για τα ΙΕΚ μπορούν να καταθέσουν και οι τελειόφοιτοι που δεν συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις. Συνεπώς και αυτοί μπορούν να προσέρχονται για τη δημιουργία κωδικού ασφαλείας. 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα του σχολείου.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *