2023-2024 Ανακοινώσεις

Δικαιολογητικά εγγραφής – επανεγγραφής στη σχολική μονάδα του ΓΕΛ Κρεμαστής

Spread the love

Αγαπητοί γονείς,

Σας ευχαριστούμε για την υποβολή της ηλεκτρονικής εγγραφής – επανεγγραφής. Θα θέλαμε ειδικά να καλωσορίσουμε τα παιδιά και τους γονείς που έρχονται για πρώτη φορά στο σχολείο μας.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή του παιδιού θα χρειαστεί ένας κηδεμόνας να μεταβεί στο σχολείο για να καταθέσει μερικά δικαιολογητικά.

Ημερομηνίες προσέλευσης στο  σχολείο

  • 1 έως 8 Σεπτεμβρίου

Δικαιολογητικά

  1. Έντυπο εγγραφής (υπάρχει στο σχολείο και θα συμπληρωθεί εκεί). Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε σωστούς αριθμούς τηλεφώνου και σωστά μέιλ επικοινωνίας παιδιού και κηδεμόνα.
  2. Φωτοτυπία ταυτότητας του παιδιού. Μόνο για τα παιδιά της Α’ Λυκείου ή αν έχει αλλάξει η ταυτότητα. Τη φωτοτυπία μπορείτε να τη βγάλετε στο σχολείο.
  3.  Μία έγχρωμη φωτογραφία (για τα παιδιά που παίρνουν λεωφορείο μόνο).
  4.  Συνδρομή για το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων (€10).
  5. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή/ριας (Α.Δ.Υ.Μ.). Μόνο για τα παιδιά της Α’ Λυκείου. Το έντυπο αυτό υπάρχει στο σχολείο, το παίρνετε και το φέρνουν αργότερα τα παιδιά συμπληρωμένο από γιατρό (μέχρι 30 Σεπτεμβρίου). Εναλλακτικά, το διαθέτουν και οι γιατροί οπότε μπορείτε να το έχετε μαζί σας όταν έρθετε στο σχολείο (εκδίδεται και ηλεκτρονικά). Οι ειδικότητες των γιατρών που έχουν τη δυνατότητα συμπλήρωσης, καθώς και την ευθύνη υπογραφής του Α.Δ.Υ.Μ., είναι παιδίατροι ή γενικοί ιατροί και σε ειδικές περιπτώσεις, παθολόγοι.
  6. Αν υπάρχει διαζύγιο κατατίθεται η απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού (αν δεν υπάρχει ήδη στο σχολείο).
  7. Αν υπάρχουν λόγοι αποχής από συγκεκριμένο μάθημα (Φυσική Αγωγή ή Θρησκευτικά) κατατίθενται μέχρι 20 Σεπτεμβρίου τα σχετικά δικαιολογητικά
  8. Αν νομίζετε ότι το σχολείο θα πρέπει να γνωρίζει κάτι άλλο για το παιδί σας, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στο πλαίσιο πάντα της τήρησης των προσωπικών δεδομένων.

Για όσους γονείς δεν έχουν κάνει ακόμα  την ηλεκτρονική εγγραφή θα υπάρξει Β’ φάση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων (κατ’ εξαίρεση εγγραφές) η οποία θα διεξαχθεί πριν την έναρξη των μαθημάτων. Οι ακριβείς ημερομηνίες λειτουργίας της εφαρμογής θα ανακοινωθούν στην σελίδα  e-eggrafes  περί τα τέλη Αυγούστου 2023.

Ο Διευθυντής

 

Δημ. Γρηγοριάδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *