2023-2024 InfopointEU Δράσεις Εκστρατεία αξίας Ε.Ε Πολιτική προτεραιότητα Ε.Ε

Βραβείο 2ης ομαδικής συμμετοχής για την εθελοντική προσφορά μας στο «Ρόδος για τη Ζωή»

Spread the love

Το σχολείο μας για ακόμη μια χρονιά βραβεύτηκε με το βραβείο 2ης ομαδικής συμμετοχής για την εθελοντική προσφορά του στην εκδήλωση – θεσμό της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή». Οργανώσαμε σημείο πώλησης τόσο στο σχολείο για τους συμμαθητές/τριες και τις οικογένειές τους όσο και σε άλλα όμορα σχολεία και ενώσαμε για μια ακόμη χρονιά τις δυνάμεις μας προκειμένου να επιτευχθεί και ο φετινός στόχος, αποδεικνύοντας πως πάντοτε για το κοινό καλό γινόμαστε όλοι μια γροθιά!

Πιο συγκεκριμένα, για 14η συνεχόμενη χρονιά, η ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή» πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, την εκδήλωση- θεσμό για το νησί της Ρόδου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και αγορά- μέσω δωρεών- μηχανημάτων για το νοσοκομείο της Ρόδου που αφορούν τη διάγνωση-θεραπεία  μορφών καρκίνου. Για τη φετινή χρονιά, το χρώμα της μπλούζας ήταν το γαλάζιο και ο στόχος μας αφορούσε την αγορά Fibroscan, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τις  Παθολογικές κλινικές του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου, και το οποίο συνδέεται με την πρόληψη ηπατοκυτταρικού καρκινώματος.

Για μια ακόμη χρονιά, η Ρόδος απέδειξε ότι ενωμένη μπορεί να καταφέρει πολλά, αγκαλιάζοντας την εκδήλωση της ΑΜΚΕ «Ρόδος για τη Ζωή» στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης. Χιλιάδες συμπολίτες μας, οικογένειες, παρέες, σχολεία, επιχειρήσεις, φορείς, σύλλογοι, ολοι με έναν και μόνο στόχο, την ενίσχυση του νοσοκομείου της Ρόδου με αγορά ενός μηχανήματος που αφορά την πρόληψη ή την καταστολή του καρκίνου.

Επόμενο ραντεβού: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2024 όπου θα γιορτάσουμε τα 15 χρόνια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *