Εκδηλώσεις

Συμμετοχή του Γενικού Λυκείου Κρεμαστής ως συνδιοργανωτή σε δύο σημαντικές εκδηλώσεις στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Spread the love

Το Γενικό Λύκειο Κρεμαστής συμμετείχε ως συνδιοργανωτής σε δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις που έγιναν την Παρασκευή 24/11/2023 και το Σάββατο 25/11/2023 σε χώρους της Πανεπιστημιακής Μονάδας Ρόδου του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

ΑΦΙΣΑ ΡΟΔΟΣ -ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕ 2023

Την Παρασκευή 24/11/2023 συνδιοργάνωσε με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ομιλία – συζήτηση με τίτλο “Δρόμοι Μετά το Πανεπιστήμιο”. Η  ομιλία απευθυνόταν σε φοιτητές/ριες και απόφοιτους της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και αφορούσε:

  • ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  (ΠΙΝΑΚΕΣ  ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ,  ΑΣΕΠ,  ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ  ΤΟΜΕΑΣ,   ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Κύριος ομιλητής  ήταν ο Χρήστος ΑτλάσηςΣύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΜΑ, PhD  Χημικός, BSc, MΕdu, Διδάκτωρ Ψυχομετρίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

ενώ συμμετείχε και ο Διευθυντής του Λυκείου Δημήτριος Γρηγοριάδης.

Το Σάββατο 25/11/2023 το ΓΕΛ Κρεμαστής συμμετείχε στην εσπερίδα που διοργανώθηκε από πλειάδα φορέων με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (δείτε προηγούμενο άρθρο  εδώ).

Ένας από τους εισηγητές ήταν ο Διευθυντής του Λυκείου Δημήτριος Γρηγοριάδης. Η εσπερίδα που έλαβε χώρα στην αίθουσα Κορνήλιος Καστοριάδης της Πανεπιστημιακής Μονάδας Ρόδου του Πανεπιστημίου Αιγαίου, είχε πολύ μεγάλη επιτυχία συγκεντρώνοντας μεγάλο ακροατήριο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *